Табір МАУНТІН РЕЙНДЖЕРС – «наші» в Карпатах!

Табір МАУНТІН РЕЙНДЖЕРС – «наші» в Карпатах!

У вересні 2020 року, наша команда громадської організації «Zелений маяк», прийняла рішення про створення ще одного табору для дітей та молоді, в українських Карпатах.

Спочатку була ідея – зробити табір, по аналогії із нашим класичним національно-патріотичним «РЕЙНДЖЕР КЕМП УКРАЇНА», що на Волині. Тобто наші курсанти-рейнджери, займаються приблизно тим самим, що і у в РКУ, але в горах, із іншими випробуваннями, задачами, видозмінами і т.д. Проте, згодом ми від цієї ідеї ми відмовились! І ми зробили зовсім інший продукт!

Постало питання розвитку наших дітей-учасників, не лише фізично, не тільки розвивати характер і силу волі, але й розвинути інші їхні якості. Показати їм інші моменти навчання, інший кругозір, інші цікаві події, інший драйв.

Саме тому вже у січні 2021 року, на Різдво Христове, в Україні з’явився новий цікавий табір, із своєю класною атмосферою, із збереженням деяких традицій нашого волинського РКУ. Зимовий табір! Це був перший наш досвід організації зимового табору, який із планових 80-85% вдався на всі 100%! А потім ми зробили ще і літній МАУНТІН РЕЙНДЖЕРС.

Наші юні учасники в МАУНТІН РЕЙНДЖЕРС (англ.. – MOUNTAIN RANGERS), отримують АБСОЛЮТНО інші навчальні цілі, інші цікаві події, іншу атмосферу. В програмі у нас є: походи в гори, як взимку так і літом; командні кібертурніри по різних видах спорту: авто гонки, кібер-єдиноборства; перегони на байдарках по гірській річці Чорний Черемош; історія кіномистецтва та огляд блокбастерів; зйомки фільмів та отримання Оскарів на студії КАРПАТWOOD; американський футбол; дискотека в горах на свіжому повітрі; основи альпінізму та скелелазіння; гарячі чани із карпатськими травами; кінозал із фільмами які зняли наші юні кемпери; практичні ігрові лекції по основам бізнесу та політики; фанові ігри різного плану; цікаві командні квести та «розумові штурми»; цікаві не нудні лекції для юних учасників, які будуть корисні вже і на майбутнє; основи виживання в екстрених випадках; скелелазна стінка;багато інших прикольних та емоційних подій тощо.

Наш МАУНТІН РЕЙНДЖЕРС по традиції проводиться 2 рази в рік. Зимою в січні на зимові канікули, та під час літніх канікул у липні-серпні. І кожного разу це нові враження, нові яскраві події, і стабільно смачна та неймовірно різноманітна карпатська та українська кухня! Адже учасники отримують смачне 4-х разове харчування, яке просто таки не можна забути! Відверто, ну дуже смачно!

Діти проживають у двоповерхових ЕКО-будиночках із дерева! Закрита територія, будинки розташовані серед гір, на березі гірської річки яка ніколи не замерзає! Умови дуже класні та комфортні, про це можна переконатись на нашій інстаграм сторінці https://www.instagram.com/mountain_rangercamp в розділі «Наша база».

Ну і в котре нагадаю та підтверджу, що найцінніше кожного з батьків – діти. І якщо Ваші діти, які їдуть до нас в табір, вони справді потрапляють до надійних рук нашої команди!

Керівник ГО «Зелений маяк», та головний інструктор МАУНТІН РЕЙНДЖЕРС – Бормовий Руслан