Rangers, wake up!

Rangers, wake up!

Rangers, wake up!

Цей викрик  в таборі знаменує початок нового дня, котрий починається... Так-так - не з кави, а із  зарядки. Всі звикли що в зарядці потребують тільки смартфони і різна апаратура, яка працює від батарейок. Але наш організм теж витрачає енергію! З дитинства кожної людини привчають робити після пробудження зарядку, але з часом більшість  замінюють зарядку кількома хвилинами сну. Чи потрібна ранкова зарядка? Як ці вправи впливають на організм? Ну коротко про головне.

Зарядка вранці безумовнo потрібна. Не дарма комплекс вправ називають зарядкою, вона дійсно заряджає організм силою, енергією і бадьорістю на весь день. Крім того, зарядка підтримує гарний настрій і відмінно впливає на імунну систему.

Початок ранкової зарядки буде відмінним, якщо її робити в хорошому настрої і всією сім`єю. В таборі RANGER CAMP UKRAINE сім'я - це побратими, інші курсанти-рейнджери, з якими ти  ділиш всі радості та складнощі таборування, всі випробування і боротьбу із собою. Тому зарядка у рейнджерів дозволяє не тільки поліпшити стан здоров`я, а й згуртовує в одну команду. Для того, щоб настрій став ще краще, вправи у рейнджерів виконуються під улюблену музику.  Перед тим, як приступити до вправ натщесерце слід випити склянку води.

Ще важливо пам`ятати, що під час зарядки ні в якому разі не варто виконувати вправи, які сильно напружать м`язи. Вправи повинні бути простими. Тому в нашому таборі для підняття настрою і виконання простих рухів ми танцюємо, ми сміємось, ми випромінюємо позитивні емоції. Підібрані вправи , як радять фахівці, варто міняти хоча б раз на місяць, не даючи організму звикнути до них. У нас вправи змінюються щодня - від дивних «танців аборигенів» до військового комплексу вправ, від ігор на кмітливість до ігор на уважність. Для того щоб прокинутися про що йде мова, вам потрібно завітати в 2018!

Якщо говорити про вік, то зарядку потрібно робити всім. Aле звички, особливо настільки корисні, найкраще формувати з дитинства - чим і займаються наші інструктори літніми ранками з вашими дітьми.

Зарядка є унікальним способом очищення лімфатичної системи. А якщо коротко, то лімфатична система це перший рубіж зі звільнення організму від накопичених за ніч токсинів і шлаків.

Найкращим доповненням для зарядки буде пробіжка (особливо на свіжому повітрі) - в цьому всім допоможе головний інструктор Вітер – неодноразовий фінішер всеукраїнських півмарафонів.

Отже, в Ranger Camp зарядка це щось незвичайне і захопливе, те на що не жалієш навіть солодкий сон після нічної диверсії.

Ranger Camp - be BRAVE, be STRONG.

Автор: Співорганізатор RANGER CAMP UKRAINE головний інструктор Вітер (Яриніч Сергій)