RANGER CAMP UKRAINE - знання котрі знадобляться

RANGER CAMP UKRAINE - знання котрі знадобляться

Рейнджеркемп являється унікальним за своєю сутністю проектом. І однією із причин його унікальності є знання і практичні навички котрі знадобляться в реальному житті! Візьмемо для прикладу першу домедичну допомогу.

Чи не стикаємося ми в житті з травмами, порізами, переломами, отруєннями, сонячними ударами? Звісно що так! Але чи кожен з вас в змозі надати потерпілому належну допомогу і не ускладнити ситуацію? Для цього в РКУ є теоретичні лекції та практичні уроки із медичних предметів, які  підготовлені сертифікованими інструкторами. Саме так – сертифікованими!

А чи знали ви, що вбите з дитинства в голову дитині "не спілкуйся з незнайомцями"(с) - не працює. І вашу дитину легко викрасти, обікрасти, завдати травм. Для запобігання таких ситуацій в RANGERCAMPUKRAINE є лекції по основах персональної безпеки. На яких навчають: життя найвища цінність, айфон не привід бути побитим, а вечірка в друга не привід бути пограбованим...

Як дати відпір? Так нас з дитинства навчають в школі що ми живемо в ідеальному світі, де всі хороші і добрі, де за добро платять добром… але реальність говорить про інше. І бувають крайнощі в яких хлопець чи дівчина повинні розуміти силу стиснутих в кулак пальців. Те ж саме про міфи із фільмів, кіношних супергероїв, або принципів тих хто не знає нічого про РЕАЛЬНИЙ самозахист- ці міфи ми просто розвінчуємо, щоб зняти «розові окуляри»  і щоб отриманні знання допомогли в стресовій ситуації.

 І одне з найяскравіших - це ігри, про які ваші діти чують в перше. Ігри котрі розвивають швидкість, реакцію, силу, навчають роботі в команді та розвивають розумові здібності...

Тому коли обирати між так званими «лайтовими» таборами з дискотеками і постійними телефонами в руках, особисто я зупинив би свій вибір на РКУ і раджу його всім своїм знайомим та друзям.

Відпочинок проведений з користью -  РЕЙНДЖЕР КЕМП УКРАЇНА.

До нових зустрічей. Завжди з вами - інструктор Вітер.

RangerCamp - be strong.