RANGER CAMP - чому "Для сильних духом"?

RANGER CAMP - чому "Для сильних духом"?

Нас часто запитували, чому гасло нашого табору "Для сильних духом"?, адже учасники ще діти і можливо не зовсім сформовані як особистості. 

За період перебування у RANGER CAMP я бачив як круті хлопці із задертими носами здавалися при першій же невдачі, а ті кого вважали сірими мишками знаходили в собі внутрішню мотивацію долати усі перешкоди. Але основна особливість програми табору полягає далеко не в тому, щоб когось образити, чи показати що він/вона не настільки круті, як ïм здається. 

Головна задача інструкторського складу на період одного із наших «Q-курсів» - розкрити приховані особисті таланти та навчити дітей працювати в команді. Не існує ідеальних людей, які розуміються у всьому на найвищому рівні, завжди є одні з команди, що найкраще розуміється на певному профілі. Саме так і в нас в таборі - кожен знаходить свою нішу в команді та стає ïï важливою частиною! 

Адже коли усі працюють злагоджено та командно - усі твоï недостатки компенсують чиïсь переваги, а твоï "плюси", в свою чергу, перекривають чиïсь "мінуси".

Не тільки дітям, а й усім людям дуже часто буває складно переступити через власний eгоïзм та стати частиною команди. Для того щоб переламати себе в цей момент необхідно бути дійсно сильним духом.

Усі учасники приïжджають до RANGER CAMP окремими індивідами, а по закінченню Q-курсу стають монолітною командою та родиною.

Великою родиною - RANGER CAMP!

Автор: інструктор RANGER CAMP UKRAINE Вірний (Філон Олександр)