П'ять причин відвідати Військово-спортивний табір RANGER CAMP UKRAINE

П'ять причин відвідати Військово-спортивний табір RANGER CAMP UKRAINE

1. Активний відпочинок.

На жаль, сьогодні більшість дітей проводить майже весь вільний час за комп'ютером, планшетом та телефоном, втрачаючи дорогоцінний час в соціальних мережах та за безкорисними іграми. На противагу цьому табір RangerCampUkraine дає можливість провести частинку літа активно.

2. Корисний відпочинок.

Практично усі літні табори в Україні пронують своїм учасникам безтурботний та безкорисний відпочинок. В свою чергу RangerCampUkraine дає учачникам корисні навики та вміння, які можуть знадобитися як у мирному житті, так і врятувати життя при небезпеці.

3. Професійні інструктори.

Інструкторський склад табору RangerCampUkraine складається з професіоналів своєї справи. Сертифікати іноземних військових навчань, реальний бойовий досвід, педагогічна освіта, високі спортивні та професійні досягнення, робота з кадровим військовими та спецпризначенцями, багаторічний тренерський та інструкторський досвід - і це ще не все, що можна розповісти про наших інструкторів. Завітайте до нас і переконайтесь.

4. Унікальна програма.

Програма табору RangerCampUkraine розроблена таким чином, щоб кожен учасник міг розкрити свої приховані можливості та розвинути індивідуальні вміння і, в той же час, навчивчитися працювати в команді, допомагати слабшим та бути частинкою командного механізму.

5. Емоції.

Постійна дисципліна, тренування, лекції, практичні заняття та незвичні військово-спортивні розвиваючі ігри залишаються у пам'яті учачників табору приємним спогадом про чудово проведений час. Емоції та враження, які будуть переповнювати учасників ще довго після закінчення табору - гарантовані.


* Наш сайт - www.rangercamp.com.ua

* Інстаграм - instagram.com/rangercamp_ua

* Фейсбук - facebook.com/rangercamp.ua


Автор: інструктор RANGERCAMPUKRAINE Вірний (Філон Олександр)