Mountain Ranger – місце, де спорт є важливою складовою.

Mountain Ranger – місце, де спорт є важливою складовою.

Наш табір в Карпатах дає можливість дітям спробувати спортивні ігри, які мало де популяризовані в нашій країні. В цих видах спорту командна робота є ледь не основним критерієм задля перемоги.

Ти зможеш спробувати себе в одному з найпопулярніших видів спорту Америки! Полегшена версія Американського футболу, а саме полегшена версія «Flag-football» , де основною задачею команди атаки - є занести м'яч у зону «Тачдауну», а команди захисту перехопити стрічку в атакуючої команди. В Mountain Ranger з кожною грою все заворожливіше дивитися на матчі, адже діти вчаться находу та придумують нові та неочікувані тактики. Американський футбол – це гра не тільки на фізичні показники, такі як швидкість, спритність, але й на креативність, адже неодноразово продумана тактика молодших курсантів, надавала перевагу, над старшими, начебто в декілька разів сильніших, вищих, за них.

Перехоплюючі подих сплави на байдарках по річці Чорний Черемош - це коли ти сідаєш в одну байдарку з своїм напарником і заради перемоги ви починаєте докладати максимальних зусиль, щоб добратись до фінішу, то адреналін стає вашим третім напарником. Адже тільки рушивши з місця вам хочеться пройти цей маршрут, заради першості серед курсантів однолітків. Під час цих заворожуючих перегонів течія може бути вам як помічником, так і може напакостити, адже при керувані байдаркою цей фактор обов'язково треба враховувати.

У вільний від усього час, курсанти починають збирати команди для того, щоб зіграти у волейбол і не даремно, адже це набагато краще ніж сидіти у телефоні по своїх кімнатах. Зіграність команди вирішує переможуть вони чи ні. Дуже цікаво спостерігати за тим як «слабкіша» ,на перший погляд команда, збирається духом та починає використовувати комбінації, задля перемоги над командою противників.

Під час жари дуже крутим рятівником є водний волейбол. Дві команди стають обабіч волейбольної сітки з натягнутими простирадлами в руках та готові нанести руйнівний удар,повітряною кульою наповненою водою, щоб намочити команду противників. Буря позитивних емоцій та спасіння від жаркої погоди, ось що дає нам ця крута гра/

А ще у нас є скелелазання. Змагання на альпіністичній стінці по скелелазному тріатлону на різних "трасах" і з різними умовами та часовими рамками і не тільки! 

Отже Mountain Ranger – це місце де курсанти відпочиваючи та граючи займаються фізичною активністю, покращують розумові здібності та використовують свої креативні ідеї. А ще ми плануємо додати певні види спортивних активностей для дітей у зимовий та літній періоди наших таборів!

Кузін Євгеній, інструктор РЕЙНДЖЕР КЕМП УКРАЇНА  та МАУНТІН РЕЙНДЖЕРС