Минулорічний РКУ – 2018. Наш маленький звіт

Минулорічний РКУ – 2018. Наш маленький звіт

По-перше хочеться щиро подякувати, нашим доброчинцям, завдяки яким нам вдалось в деяких аспектах покращити матеріальну базу, збільшити кількість наметів для дітей, мати власні розкладні кухонні мебельні набори, збільшити кількість каріматів та спальних мішків для дітей. Також подякувати тим, хто допомагав здавалось якимось маленькими але реально важливими речами (друк дипломів для дітей, кубки чемпіонам із американського футболу, призи та купони знижок на спортивний та туристичний інвентар, організація автобусів для доставки на полігон дітей і виїзд із нього, медичне забезпечення та інші важливі дії). Завдяки вам, ми змогли зробити так, щоб у Володимир-Волинський літній табір приїхали діти із 9-ти областей України! Щиро дякуємо: Коляденко Максим, Климюк Максим, Юрій Огороднічук, Володимир Борщевський, Діна Коренга, Савчук Олександр, інтернет-магазин ASG.net.ua, Володимир Дячук, ресторація «4х4» м.Володимир-Волинський, Юзвенко Дмитро, Волинський відділ молоді та спорту м.Луцьк, ГО «Гараж Генг», Михайло Барщевський та інші небайдужі громадяни України.

Хоч ми і не все досягнули щодо створення матеріального інвентаря, але головне ми реалізували 2-й рік поспіль справді досить унікальний проект для усієї Волині та для наших з вами дітей України, адже в нас було представлено не одну область нашої держави! 2019 рік – 3й сезон :)

Коротко про результат літнього дитячо-юнацького табору РЕЙНДЖЕР КЕМП УКРАЇНА:

1- Участь у таборі, за 3-ри зміни, взяли понад 80 дітей! Віком від 11 до 17 років.

2- Географія дітей склала: Волинська область, Київська, Львівська, Хмельницька, Житомирська, Черкаська, Одеська, Тернопільська, Рівненська!!!

3-Нашивку про подолання усіх перешкод та тестів здобули 18 нових українських RANGER-ів! Це діти які справді змогли перебороти свої "не можу", "не вмію", "в мене не получиться", "я не знаю"! Це фізично, морально, психологічно, інтелектуально – підковані діти із сильним характером. Хто не здобув нашивку, тому потрібно просто підтягнути десь якийсь аспект у самого себе (наприклад воля до перемоги чи фізичні кондиції, чи вміння концентруватись).

4-У 2018 році зміна тривала 8 днів (у 2017 лише 6). У 2019 році зміна також буде тривати 8 днів. Вісім днів випробувань, змагань, тестів, жартів, дружніх розмов, веселощів та інших цікавих факторів.

5-У нашому таборі у 2018 році побувало 15 дівчат! І одна із них стала першою дівчинкою-рейнджером у РЕЙНДЖЕР КЕМП!!!

6- В нас 3 команди стали чемпіонами із американського футболу і свої кубки вони завезли у різні регіони України. Адже кубок отримав кожен гравець команди-переможниці.

7- Згідно опитування, 90% наших курсантів планують приїхати до RANGER CAMP UKRAINE у цьому 2019 році.

8 - У одній зміні одночасно перебувало 28-30 дітей і 3-4 інструктори та штаб-сержант табору (комендант).

9- Наша матеріально-технічна база зросла на 35%! А якщо додати вкладення власних коштів організаторів то десь в загальному на 50%!

10 - У 2019 в нас буде мінімум 4-ри зміни із червня по кінець липня!

Хотілось би ще щось додати, але краще напевно про це розкажуть діти, учасники РЕЙНДЖЕР КЕМП!!!

Нажаль усі відгуки не розмістяться тут тому більше їх можна почитати на нашій сторінці у інстаграмі - https://www.instagram.com/rangercamp_ua