Маленька статистика і рекомендації

Маленька статистика і рекомендації

Громадська організація «Молодіжний військово-патріотичний центр "Третій полк" організувавши у липні 2017 року дитячо-юнацький табір РЕЙНДЖЕР КЕМП поблизу м.Володимир-Волинський – доводить декілька цікавих статистичних данних:

1-Курсанти-рейнджери - ніхто (!!!) не вилітав у 1-й день з курсу.

2-Частина курсантів-рейнджерів вилітало у найважчий у фізичному плані день.

3-Дехто "ламався" морально  і сам просто здавався, хоч і не було підстав до того, щоб здатись.

4-Найбільші втрати серед курсантів-рейнджерів були у день "Рота мовчазних" - найлегший у фізичному плані день "пекельного тижня" РЕЙНДЖЕР КЕМП.

5-Хто отримав звання RANGER і відповідну нарукавну нашивку доведуть - здатись вони могли у будь-який день, але йшли далі, щоб досягнути своєї цілі!

6-Не фізичні кондиції вирішували «ВСЕ», але їх поєднання і сила волі та моральна стійкість.

Що можна додати? Працюйте над собою, менше інтернету, ведіть спортивний та здоровий спосіб життя, читайте книжки, розвивайте свій інтелект, працюйте над фізичною підготовкою, відвідуйте спортивні гуртки та секції, ходіть на різні мілітарі-вишколи та клуби, вдосконалюйтесь розумово та інтелектуально- ви всі майбутні переможці дорослого життя! Ви майбутні українці – нова еліта нового часу! Вам керувати всіма нами в цій державі за півтора-два десятиліття!

Інструкторі курсантам-рейнджерам постійно повторювали - "що б здатись чи зійти з дистанції ви знайдете 99 причин (НЕ можу, НЕ хочу, НЕ получиться, я НЕ готовий та інші НЕ...). Ви краще знайдіть ОДНУ причину, але щоб залишитись продовжувати боротьбу і йти вперед!" (с)

Доросле життя ще не такі буде ставити перепони, але завдяки такій «науці» як у РЕЙНДЖЕР КЕМП УКРАЇНА – ви будете на ці перепони дивитись, як на черговий камінець на дорозі і не більше! Який можна або обійти, або відсунути – але не повертати із наміченого шляху назад!

МИ чекаємо нових курсантів-рейнджерів у нашому з вами РЕЙНДЖЕР КЕМП УКРАЇНА в липні 2018 року! Зміна курсантів-рейнджерів триватиме не 6 а 8 днів! Більше випробувань! Нові спортивні ігри, турніри та змагання! Нічні випробування та диверсії! Нові знання та нові друзі! Та багато іншого цікавого та нового! Уся інформація буде вже весною 2018 року!

Ще не довго!Менше 8-ми місяців :)))

Кращі інструктори у кращому дитячо-юнацькому таборі РЕЙНДЖЕР КЕМП УКРАЇНА!