Кілька слів про нашивку Ranger

Кілька слів про нашивку Ranger

В таборі Ranger Camp Ukraine практикується запекла боротьба і випробування за нашивку RANGER. Хтось на це дивиться із сарказмом, комусь байдуже, інші взагалі не розуміють для чого це все... Але є й інші, ті котрі здобували нашивку, згідно статистики це двоє із 10 курсантів- рейнджерів! Це хлопці та дівчата, котрі проявляють: силу своєї волі, характеру, терпіння, лідерські якості, вміння командної роботи, креативність та іпровізацію...

РЕЙНДЖЕР - це не нашивка зі словом із 6-ти букв (RANGER). Рейнджер - це стан душі. Це розуміння того, наскільки ти недооцінював свої власні можливості, що немає нічого неможливого і всі наші кордони і перепони створені нами самими, в наших же головах!

Нашивка «рейнджер» - це прояв кращих людських якостей в складних ситуаціях і особливо на випробуваннях! Коли рейнджер жертвуючи собою рятує від поразки свого товариша…. коли двоє витягують третього…. коли один виводить весь взвод вперед…. коли ти сціпив зуби і йдеш далі…. Коли ти не можеш бігти, але біжиш…. коли все найважче і найскладніше – дістається тобі… - ось що таке RANGER!  

Рейнджер це психологія лідера, молодої людини, котра вміє працювати в команді, це переможець, котрий знайде одну причину через яку потрібно здобути перемогу в якійсь справі. І юний рейнджер буде із цим розумінням йти у доросле життя!

Рейнджер - це сім'я однодумців, людей об'єднаних світлою ідеєю створення себе самого в кращому розумінні цих слів. І поки одні з нерозумінням дивляться на нашивку - інші з гордістю носять її у своєму серці, пам'ятаючи, що «РЕЙНДЖЕР» - це звучить гордо!

RANGER CAMP UKRAINE - для сильних духом рейнджерів.

 

До нових зустрічей. Завжди з вами - інструктор Вітер.

RangerCamp - be strong.