Головне знати, що ти можеш більше ніж думаєш!

Головне знати, що ти можеш більше ніж думаєш!

З першого дня коли я прибув у склад інструкторів РЕЙНДЖЕР КЕМП у 2018 році, я зустрів велику кількість дітей різного віку. Як всі потім признавались, я для них був самий злий спочатку, але то лише спочатку. Діти прибували до табору різні. І це не тільки за характером, а навіть і відношенням до навколишнього світу та людей. В процесі перебування ці погляди міняються.

Для тебе, як інструктора, дуже важливо і мегаприємно, побачити зміни. Зміни на краще: відношення до навколишнього світу, відношення до оточуючих людей та речей, відношення до проблем з якими може зіткнутися дитина, та навіть відношення до самого себе . Для нас - інструкторів, це важливо.

На жаль, сьогоднішні навчальні процеси у школі та в деяких гуртках (чи то спортивний, чи будь-який інший) не завжди акцентують увагу на вихованні в першу чергу людини, і лише потім вундеркінда в сфері математики, спорту, літератури і таке інше. Але в РЕЙНДЖЕР КЕМП УКРАЇНА ми намагаємося створити для дитини умови, в першу чергу, де вона буде мати можливість випробувати себе. І в ході цього випробування, зазвичай, вона змінюється. Вона вчиться допомогти другу пройти випробування під час фізичних вправ, бореться сама з собою із своїми страхами, підтримує друзів у разі невдач. Я рахую, що це важливо.

Багато моментів діти зустрічають із сльозами чи розчаруванням, але і багато випадків коли моменти провалу випробувань діти зустрічали із гумором. Навіть такі моменти, для них, це перемога! Пригадується день випробувань, під час якого діти мали із собою носити куряче яйце та оберігати його. Під час тренувань в окопах, один із курсантів впав на живіт і всі почули характерний тріск скорлупи... На що курсант сказав: "Надіюсь, то хребет..." Але на привеликій жаль (для нього) , то було тріснуте яйце і виліт із курсу "рейнджера" (не з табору, а з курсу).

Тож, що для Вас може стати наш РКУ? В першу чергу відпочинком, а потім випробуванням, новими знайомствами, новими відкриттями та пізнанням, розумінням самого себе, і саме головне, проведенням гарно і корисно свого часу.

Спільнота курсантів чекає тебе. Можливо саме ти зможеш побороти самого себе, пройти всі випробування та отримати відзнаку RANGER. Найголовніше вірити в себе!

А ми, інструктора RANGER CAMP UKRAINE будемо вам у цьому як сприяти так і заважити одночасно. Повірте, зоряне небо найкраще споглядати уночі під час тривоги ;)

Інструктор РКУ - позивний Гал