Game over? Start games!

Game over? Start games!

Ігри. Хто ж їх не любить? Очевидно, що всі - від малечі до дорослих. Окрему увагу хочу приділити іграм які ми використовуємо в RANGER CAMP. Адже природа створила ігри, для дітей та молоді, для всебічної підготовки до життя, тому вони мають генетичний зв'язок із усіма видами діяльності людини і є специфічною дитячою формою пізнання, праці, спілкування, мистецтва та спорту. 

Ігри курсантів-рейнджерів, це ігри запозичені із західної педагогічної практики, закордонного кемпінгу (таборування) та командоутворюючі ігри, котрі використовують для працівників провідних світових фірм та компаній.

Дані ігри - це щось нове на ринку корисних дитячо-юнацьких розваг на  свіжому повітрі в Україні. Минулорічний досвід їх проведення про це чітко говорить. Взяти самий тільки "водний волейбол" - звичайна гра, котра дозволяє отримати купу задоволення і створити міцну команду, адже без взаємодії одне з одним і без синхронізації дій - виграти не можливо!

А детективні розслідування? Вони заставляють цілу команду рухатись в одному напрямку, шевелити мізками, розгадувати таємниці подій, думати логічно, шукати крихти різних "зачіпок" щоб викрити злочинців...

Для дітей 21 століття, коли кращий "товариш" це планшет, смартфон чи комп'ютер - наші ігри - це ковток "свіжого повітря" справжніх розваг. Це щось надзвичайне, часом дивне і драйвове, емоційне та незвичне. І от користуючись нагодою викрию вам кілька ігор, котрі чекають на наших курсантів в "РЕЙНДЖЕР КЕМП Україна - 2018":

  • "Брехлива жаба"
  • "Командний обруч"
  • "Балонні перегони"
  • "Водний волейбол"
  • "Зміюки"
  • "Переходи"
  • "Качині історії"

Та деякі інші!

До нових зустрічей. Завжди з вами - інструктор Вітер.

Ranger Camp - be strong.