А чи зможеш ти зняти фільм?

А чи зможеш ти зняти фільм?

Ти коли-небудь питав у себе чи зможеш ти зняти фільм, чи виконати роль у ньому, чи може взагалі ти мрієш про це?

У нашому таборі «Mountain Rangers» ти зможеш спробувати себе у цьому!

За програмою нашого табору ти маєш шанс відчути себе у ролі оператора, кінорежисера, актора різних планів, випробувати свої  навички у монтажі, написати власний сценарій та втілити його у життя. 

Інструктори нашого табору ділять учасників на кіностудії, у яких вам потрібно працювати.Ви обираєте лідера компанії, отримуєте апаратуру для зйомки (мікрофони, штативи, світло), за потреби - реквізит і костюми. 

Ми проведемо вам лекції про історію кіно, монтаж, види світла та як його встановити,про написання сценарію та на що при цьому звернути увагу.

Ви отримуєте перше завдання і починаєте працювати над ним. 

Завдання бувають різноманітні. Це може бути і рекламний ролик, і переозвучування певного епізоду з фільму, чи соціальна реклама. Це невелика робота для початку, щоб зрозуміти, як все працює і як вам потрібно взаємодіяти, щоб вкластися у задані терміни.

Наступне завдання - це зняти короткометражний фільм. Він може бути будь-якого жанру, сценарій можна підготувати заздалегідь, або під час перебування у таборі, яи навіть взагалі придумати під час зйомок (З реклами лопати вийшов чудовий фільм🤝🏻😉). На це ви матимете декілька днів, так як робота чимала і потребує якісної підготовки

Та нарешті найцікавіше - це спільний перегляд фільмів та їх обговорення . Найкращі роботи будуть нагородженні статуеткою «Oscar» або «Winter movie star”! Кожен, хто відзначився у роботі отримує статуетку! 

Тому, якщо ти вмієш знімати, монтувати, писати сценарії, майстерно володієш акторською грою, або просто хочеш цьому навчитися - то нагорода у таборі чекає саме на тебе.

Інструктор РЕЙНДЖЕР КЕМП УКРАЇНА та МАУНТІН РЕЙНДЖЕРС - Тимощук Олександр (Вепр)