20 нереальних подій які вас чекають у РЕЙНДЖЕР КЕМП УКРАЇНА - 2020 коли ви туди потрапите

20 нереальних подій які вас чекають у РЕЙНДЖЕР КЕМП УКРАЇНА - 2020 коли ви туди потрапите

  1. Ви зрозумієте, що вас просто «кинули під танки». Але це тільки так здається...
  2. Вам захочеться симулювати – інсульт, коронавірус, еболу, бубону чуму – тільки б батьки вас забрали додому із табору РКУ!
  3. Ви почнете цінувати абсолютно ВСЕ, що вам готує мама вдома, і будете з повагою ставитись до їжі, а не «перебирати харчами» перед батьками на кухні.
  4. Нелегальний "шлак" вашого організму («пепсі», шоколадки, цукерки, чіпси, сухарики та ін..) – різке впаде і вас очікує страшна ломка!
  5. Ваш кращий друг, ваше божество, ваш повелитель – смартфон – буде доступний вам на протязі «аж цілих» 60 хвилин, на протязі 24 годин кожної доби. Це страшний шок для вашого сприйняття цього світу!
  6. Потрапляння у ваші руки вашого смартфона, буде вами автоматично прирівнюватись, до емоцій як: під час Різдва, Нового Року та вашого дня народження!
  7. Вам доведеться почати лагодити із 39-ма абсолютно незнайомими дітьми, із 5-ма ділити один намет, із 2-ма – одну кімнату в наметі.
  8. Вам стане в нагоді, у РЕЙНДЖЕР КЕМП – ті часи, коли ви бачили як мама або тато мили посуд після вас. Тепер вам буде простіше мити його самостійно.
  9. Ви зрозумієте, що ваш мегакрутий егоїзм, ваша показушна «крутість», ваші «вибрики» - в РКУ не вартують навіть щіпочки піску під вашими ж ногами.
  10. Ви почнете розуміти, що пекло не таке вже й страшне, як ви бачили у фільмах жахів. І хештеги «я_в_аду» - будуть мати інший сенс.
  11. Ви з дивом побачите, що результат досягається тільки тоді, коли ви починаєте проявляти свій характер, а не свої «відмазки» та неосяжну «лінь».
  12. Слово "дисципліна", яке для вас було чимось ефемерним – сягне нового практичного значення.
  13. Ваш мозок та характер почнуть прокидатись та шукати варіанти рішень на різні завдання, які потрібно довести до кінця! І о, чудо! Ви можете більше - ніж думали, до того як приїхали в РКУ!
  14. Ви як «справжній лідер" в себе "на районі", змушені будете підкорятись інструкторам! Що ледь не зламає вашу психіку на 10 день перебування! Але… ваше щастя, що зміна в РКУ триває тільки 8 днів.
  15. Неймовірне одкровення відкриється вам, коли ви зрозумієте, що ваш результат залежить від вас і команди! А результат команди – залежить від кожного учасника команди, а не окремих «моЦних» особистостей!
  16. Ви відчуєте, що з кожним днем в РКУ, ви живете правильно, а ті хто проігнорував поїздку в табір – не із цього, не із справжнього світу, а з якоїсь сучасної неадекватної Матриці. Але пам'ятайте – ви ще поки не Нео чи Трініті!
  17. Ваш характер починає  контролювати вашу силу волі. Вам це починає подобатись і ви хочете якомога довше, тримати це почуття в собі!
  18. Ще тиждень назад, всі 39-ть курсантів-рейнджерів, сприймались вами як якісь неадеквати, а інструктори маньяками – але тепер ледб не всі із курсантів ваші хороші друзі, з якими ви пройшли цей складний, для ваших егоїзму та лінивості, період перебування в РЕЙНДЖЕР КЕМП УКРАЇНА.
  19. У день від’їзду, ви починаєте мріяти про мамині чи бабусині: пельмені і смажену картоплю,  або ресторанні – суші та піцу! Ваш "шлак" в організмі, який вже майже був переборений – чекає своєї реінкарнації, як тільки ви ступите «в цивілізацію супермаркету»!
  20. Буде момент, коли ви рівняли РКУ із пеклом, стане таким, що ви осягнете – табір був для вас і вже став – маленькою, нехай не значною, але важливою, та рідною, віхою вашого життя…

Ви готові до цього? Так чи Ні ?!? В любому випадку вам обов'язково до нас! Це просто ваш, хибний  інстинкт (лінь, зневіра в себе, пофігізм, егоїзм та страх)– намагається втримати вас, від вашого ж руху вперед до нових звершень над собою!