Mountain Ranger – місце, де спорт є важливою складовою.

Mountain Ranger – місце, де спорт є важливою складовою.

Наш табір в Карпатах дає можливість дітям спробувати спортивні ігри, які мало де популяризовані в нашій країні. В цих видах спорту командна робота є ледь не основним критерієм задля перемоги.

А чи зможеш ти зняти фільм?

А чи зможеш ти зняти фільм?

Ти коли-небудь питав у себе чи зможеш ти зняти фільм, чи виконати роль у ньому, чи може взагалі ти мрієш про це? У нашому таборі «Mountain Rangers» ти зможеш спробувати себе у цьому!

Головне знати, що ти можеш більше ніж думаєш!

Головне знати, що ти можеш більше ніж думаєш!

З першого дня коли я прибув у склад інструкторів РЕЙНДЖЕР КЕМП у 2018 році, я зустрів велику кількість дітей різного віку. Як всі потім признавались, я для них був самий злий спочатку, але то лише спочатку. Діти прибували до табору різні. І це не тільки за характером, а навіть і відношенням до навколишнього світу та людей. В процесі перебування ці погляди міняються.

Табір МАУНТІН РЕЙНДЖЕРС – «наші» в Карпатах!

Табір МАУНТІН РЕЙНДЖЕРС – «наші» в Карпатах!

У вересні 2020 року, наша команда громадської організації «Зелений маяк», прийняла рішення про створення ще одного табору для дітей та молоді, в українських Карпатах. Спочатку була ідея – зробити табір, по аналогії із нашим класичним національно-патріотичним «РЕЙНДЖЕР КЕМП УКРАЇНА», що на Волині. Але ми вирішили змінити напрям навчання дітей у нашому карпатському таборі!

20 нереальних подій які вас чекають у РЕЙНДЖЕР КЕМП УКРАЇНА - 2020 коли ви туди потрапите

20 нереальних подій які вас чекають у  РЕЙНДЖЕР КЕМП  УКРАЇНА  - 2020 коли ви туди потрапите

Ви зрозумієте, що вас просто «кинули під танки». Вам захочеться симулювати – інсульт, коронавірус, еболу, бубону чуму – тільки б батьки вас забрали додому звідси! Ви почнете цінувати абсолютно ВСЕ, що вам готує мама вдома, і будете з повагою ставитись до їжі, а не «перебирати харчами» перед батьками на кухні. Нелегальний шлак вашого організму («пепсі», шоколадки, цукерки, чіпси, сухарики та ін..) – різке впаде і вас очікує страшна ломка! Ваш кращий друг, ваше божество, ваш повелитель – смартфон – буде доступний вам на протязі «аж цілих» 60 хвилин, на протязі 24 годин кожної доби. Це страшний шок для вашого сприйняття цього світу!

Кілька слів про нашивку Ranger

Кілька слів про нашивку Ranger

В таборі Ranger Camp Ukraine практикується запекла боротьба і випробування за нашивку RANGER. Хтось на це дивиться із сарказмом, комусь байдуже, інші взагалі не розуміють для чого це все... Але є й інші, ті котрі здобували нашивку, згідно статистики це двоє із 10 курсантів- рейнджерів! Це хлопці та дівчата, котрі проявляють: силу своєї волі, характеру, терпіння, лідерські якості, вміння командної роботи, креативність та іпровізацію... РЕЙНДЖЕР - це не нашивка зі словом із 6-ти букв (RANGER).

7 ПРИЧИН ДЛЯ ХЛОПЦІВ ВІДВІДАТИ ТАБІР - РЕЙНДЖЕР КЕМП УКРАЇНА

7 ПРИЧИН ДЛЯ ХЛОПЦІВ ВІДВІДАТИ ТАБІР - РЕЙНДЖЕР КЕМП УКРАЇНА

Аналізуючи і дивлячись на реалії сучасного світу, на моє вікове покоління 18+, я не розумію чи хлопці зможуть діяти у критичній ситуації і чи взагалі зможуть відстояти свою честь, дівчини, друзів і близьких…У свій час я запитав у себе, а чи зможу я так!? Так, життя привело мене, свого часу, у РЕЙНДЖЕР КЕМП. І я для себе виділив 7 причин чому варто відвідати табір РЕНЙНДЖЕР КЕМП: Тут ти навчишся базовим навикам ММА/Боксу/Боротьби; Пройдеш курс "Ситуативна готовність" у стресових ситуаціях і лекції як діяти під час різних конфліктів;